Gdańsk puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Gdańsk to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 10 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Gdańsk. Czekamy na Wasze opinie!

Cafe Mariacka
Beata
07.09.2012

"Polecam cafe Mariacką byłam dzisiaj z mężem i dwoje małych dzieći w kawiarni i jestem bardzo zadowolona z obsługi tego lokalu nie było żadnego problemu z wprowadzeniem wózka do środka kawiarni bo na zewnątrz padał deszcz , a dzieci moje dostały od szefa po batoniku w prezencie dziwią mnie te głupie wpisy WSTYD Zazdrośnicy."

Cafe Mariacka
Monika
05.09.2012

"Nie polecam nikomu tego miejsca. Na temat jedzenia nie mogę się wypowiedzieć, gdyż dzięki niezwykle chamskiemu zachowaniu właścicieli lokalu nie było mi dane nawet skorzystać z oferowanego przez nich menu. NIE polecam szczególnie osobom z dziećmi (w wózku) - mimo braku klientów (i praktycznie przy wszystkich wolnych stolikach) po wtaszczeniu już wózka na taras lokalu Pan właściciel od "progu" stwierdził, że z tym wózkiem to tu chyba nie mamy zamiaru siedzieć. Dla 5 osób zaproponował jeden stolik 4 osobowy (nie wiem jak mieliśmy się niby tam pomieścić?) a przy naszej próbie połączenia stolików zareagował w sposób bardzo niemiły, że takiej możliwości nie ma. Właścicielom serdecznie gratuluję - bardzo dobrze opanowali umiejętność odstraszania klientów. NIKOMU NIE POLECAM TEGO MIEJSCA! Może wystarczyłoby być trochę bardziej miłym?"

Cafe Mariacka
piotr
03.04.2012

"Cafe Mariacka pachnie czystścią obsługa miła i sprawna jedzenie pyszne polecam."

Cafe Mariacka
krzysztof
27.03.2012

"Jestem po raz piąty w gdańsku i odwiedziłem kawiarnię mariacka szefostwo bardzo mili ludzie, super obsługa. Dziwię się że niektórzy ludzie piszą takie głupoty."

Cafe Mariacka
krzysztof
27.03.2012

""

Cafe Mariacka
Monika
22.03.2012

"Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa. Właściciele tragiczni, jak ktoś niżej pisał z takim chamstwem dawno się nie spotkałam.."

Cafe Mariacka
Stanislaf
11.08.2011

"Witam jestem czestym gosciem kawiarni Mariacka bo uwielbiam to miejsce jest tam fajny klimat i wspaniala obsloga mile panie kelnerki i szefostfo potrafia doradzic pyszne jedzonko goraco polecam wszystkim pozdrawiam :)"

Cafe Mariacka
Kaśia
07.08.2011

"cafe mariacka to super kultura panie Adamie pan perfidnie oczernia szefa.Widać chamstwo i zazdrość. Pozdrawia stara konsumentka "

Cafe Mariacka
Adam
19.07.2011

"Tragedia - lokal nastawiony na zdzieranie z obcokrajowców w wyjątkowo chamski i niekulturalny sposób. Właściciel zachowuje się w stosunku do gości w sposób ordynarny i prostacki."

Cafe Mariacka
natalia
04.06.2011

"Cafe Mariacka fajna cafejka miła obsługa polecam;"

Puss & Rose Tea Rooms
Magdalena
24.04.2011

"wielkim atutem są nie tylko opisywane herbaty, ale niesamowite napoje - mieszanki soków, lodów i rózne inna, których nie wypijesz nigdzie indziej nie tylko w Gdańsku!"

Cafe Mariacka

28.12.2010

""

Klub Mandarynka
Dariusz
22.08.2010

"zarabiste imprezki odjazdowa muza naprawde polecam ten klub"

Cafe Mariacka
Ewa
18.08.2010

"Przyjechałam z Francji z całą rodzinką i bardzo mile się zaskoczyłam! super kafejka z klimatem, smaczne jedzenie i co rzadkie, wyjątkowo czysto i elegancko! Serdecznie polecam!"

Soda Cafe
urf
01.08.2010

"Bardzo klubowo"

Piękni Młodzi i Bogaci
doe
01.08.2010

"Troche nie mój styl. Wole pobliski absynt"

Cafe Mariacka
xxx
01.08.2010

"Ja również polecam. Mniam!"

Cafe Jozef K
kc
01.08.2010

"Poetycznie"

Cafe Mariacka
krystian
28.07.2010

"pyszne lody bardzo smaczne jedzenie polecam."

Cafe Mariacka
paulina
29.06.2010

"bardzo ładny lokal miła obsługa.SUPER POLECAM."

Cafe Jozef K
Dżoana
22.06.2010

"Świetne miejsce."

Cafe Jozef K
ola
19.04.2010

"Śliczne miejsce. Polecam napary z ziół o prześmiesznych nazwach np. "kaloryfer krasnoludka" albo "mózg mocarza". Brawo za fantazję"

Cafe Mariacka
Marcin
24.07.2009

"Miejsce z klimatem, jedzenie fantastyczne w szczególności gołąbki, a bigos ... niebo w gębie. Obsługa również fantastyczna, śliczne i miłe kelnerki mówiące wieloma językami. W szczególności spodobała mi się jedna, ta niebieskooka o egzotycznym imieniu. Pozdrawiam, Marcin"

Cafe Jozef K
józefka_lover
26.06.2009

"Kocham Józefa K. czyli tak zwaną "Józefkę""

Puss & Rose Tea Rooms
Josie
21.04.2009

"Urocze miejsce. Bardzo angielskie. I jedyne w swoim rodzaju. Drugiego takiego nie ma w calym Trojmiescie. A herbata - palce lizać!"