Gdańsk restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Gdańsk to szeroki wybór restauracji. Nasz spis obejmuje 12 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat którejś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danej restauracji. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Gdańsk. Czekamy na Wasze opinie!

Baryłka Restaurant
Anna
01.08.2010

"Faktycznie tradycyjne i swojskie. "

Cafe Sanatorium
kejt
22.06.2010

"Polecam makarony i drinki."

Baryłka Restaurant
Dada
22.06.2010

"Przyjemnie. "

Tawerna Dominikańska
paweł
08.06.2010

"jak chcesz tam coś zjeść to najlepiej rozmawiaj z kelnerem po niemiecku, chyba że od razu złożysz zamówienie za min. 200 zł. poza tym kelner nie chce przyjmować płatności kartą poniżej 20 zł - żałosne "

Piwnica Rajców Restaurant
ryśpyś
27.05.2010

"Elegancka restauracja na elegancką kolację."

Cafe Sanatorium
MAryi
27.05.2010

"Dobre jedzenie i przychodzą tu fajni ludzie."

Tawerna Dominikańska
jacek
27.05.2010

"Mniam. I fajny klimat z widokiem na motławe."

Restauracja Róża Wiatrów
Czesław
27.05.2010

"Pyszne jedzenie"

Restauracja Bulaj
Sylwia
27.05.2010

"Sympatycznie-polecam."

Gdańska Restaurant
kordi
24.05.2010

"faini ludze.przesycony wystruj,ikuchni porzal sie boze"

Cafe Sanatorium
koko
19.04.2010

"Naprawdę godne polecenia miejsce. Sympatyczna obsługa, a jedzenie naprawdę bardzo smaczne. Daję szóstkę z plusem"

Tawerna Dominikańska
tawerniak
19.04.2010

"Dobry klimat, wspaniałe jedzenie. Ogólnie na plus"

Gdańska Restaurant
Sawa
18.02.2010

"Miła obsługa, na fotografiach nieciekawi Polcy którzy tam jedli. Jest bardzo drogo. Wystrój wnętrza "Meble Gdańskie"."

Klub Wieloryb
Dieter
28.04.2009

"Vielen Dank an das Personal für die Organisation meiner Firmenfeier sowie für die entgegengebrachte Gastfreundschaft, die exzellenten Gerichte und die einzigartige Atmosphäre... Bester Gruß aus Bremen und auf ein Wiedersehen im Juni"

Klub Wieloryb
Zuzanna W.
16.04.2009

"Wyjątkowe, niebanalne miejsce do którego lubię powracać. Często zapraszam gości z różnych zakątków świata by poszczycić się znajomością tak ciekawego wnętrza i smacznej kuchni. Podoba mi się troska obsługi o moje dobre samopoczucie! Serdecznie polecam!!!"

Tawerna Dominikańska
anastazja
09.03.2009

"Jakimś cudem, zawsze jak przechodzę jest pełno. Może to o czymś świadczy? Chyba wstąpię."

Cafe Sanatorium
bleu
09.03.2009

"Uwielbiam Sanatorium, naprawdę warto polecić ten lokal. To świetna wizytówka miasta."

Cafe Sanatorium
joasia
26.02.2009

"Jedno z najlepszych miejsc w Sopocie. Świetne jedzenie i drinki! Polecam solę - pycha"

Cafe Sanatorium
majkel
08.10.2007

"Świetne miejsce. Polecam każdemu kto ceni sobie dobry klimat!!!"

Gdańska Restaurant
siwy
23.07.2007

"wystarczy popatrzeć na fotkę - aż czuć że się jej nad morzem. Klimat nie z tej ziemi. Jak tylko wróce do Gdańska to od razu biegnę do Gdańska restuarant. Restauracja naprawdę godna polecenia!!!"

Tawerna Dominikańska
Krzysiek
23.07.2007

"ZAprosiłem ostatnio tutaj moją dziewczynę. Bardzo jej się podobało no i...będę musiał ją tu zabierać tak często jak tylko będę chciała. Zobaczymy czy mój portfel to wytrzyma, ale cóż - czegóż nie zrobi się dla miłości. Fajne miejsce, ma klimacik. Pozdrawiam "