Gdańsk hotele opinie

spis hoteli 1 2
opinie

Gdańsk to szeroki wybór hoteli i apartamentów. Nasz spis obejmuje 11 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego hotelu czy apartamentu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Gdańsk. Czekamy na Wasze opinie!

Hotel Krolewski
Siren
22.06.2010

"Pięknie położony hotel nad samą motławą."

Hotel Haffner
Leszek
19.04.2010

"Co niedzielę chodzę tu na basen. Jest jacuzzi, sauna - można się doskonale zrelaksować"

Dwor Oliwski
Ania
19.04.2010

"Piękne, zaciszne miejsce, gdzie można doskonale wypocząć. "

Dwor Oliwski
krycha
26.06.2009

"Chciałabym tu sobie wyprawić wesele..."

Dwor Oliwski
kamil
16.12.2008

"Fantastyczne, prześliczne miejsce. Sam fakt przebywania w Trójmieście sprawił, że czułem się wyśmienicie, ale pobyt we Dworze Oliwskim przebił wszystko, Polecam bardzo!"

Hotel Hanza
kasia
28.11.2008

"wspanialy widok, ekstra standard, jestem bardzo zadowolona. zwlaszcza z tego, ze za wszystkie te wygody zapłaciła moja firma :) polecam "

Hotel Haffner
mirek
28.10.2008

"Bardzo fajny, kameralny hotel, którego ogromnym plusem jest kompleks sportowy, naprawdę polecam z całego serca. Basen, sauna i jacuzzi ekstra!"

Monte Cassino De Luxe
Robert
31.07.2007

"Za każdym razem, gdy jestem w Gdańśku to odwiedzam właśnie ten hotel - to fantastyczne miejsce, które nie ma konkureccji w tym mieście. Polecam każdemu, kto przejeżdża nad morze"

Villa Sedan
marek
25.06.2007

"Świetny hotel nad morzem. Pięknie urządzone pokoje i bardzo ładna okolica. Do tego bardzo miła i sympatyczne obsługa. Cieszę się że mogłem mieszkać właśnie tutaj przez te kilka dni. "

Hotel Willa Lubicz
Lucyna
15.06.2007

"Jeśłi miałbym komuś polecić hotel w Trójmieście to właśnie ten jest moim zdecydowanym faworytem. Wykwitnie zrobiony i urządzony spowoduje, że każda wizyta tutaj będzie niezapomnianymi i bezkonkurencyjnym przezyciem. Ogromnie polecam i mam nadzieję, że częsciej będe w stanie odwiedzać nasze polskie morze..."

Hotel Hanza
Robert
15.06.2007

"swietny hotel, rewelacyjna obsługa i znakomite warunki, ktore zaspokoja nawet najbardziej wyszukane gusta. Wiem o tym dobrze, ponieważ moja malzonka nalezy do osob, ktore duzo wymagaja a tam znalazla wszystko, czego oczekiwala od pobytu w hotelu. Gorąco polecam i pozdrawiam"