Gdańsk rozrywka opinie

spis atrakcji
opinie

Gdańsk to szeroki wybór miejsc rozrywki. Nasz spis obejmuje 11 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego miejsca rozrywki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Gdańsk. Czekamy na Wasze opinie!

Indoor Karting
MarekŁowcaSzparek2222
on 21.09.2017

"Obsługa fatalna, tor nie zadbany- Te wady są najwiekszymi a zarazem najgorszymi. Nie polecam !"

Indoor Karting
Darek
on 12.06.2013

"tragedia.. tor wąski bardzo malo miejsc do wyprzedzania i nawet wydruków nie chcą drukować .. masakra"

Statek Piracki
ukaszq
on 11.09.2012

"większej kichy nad morzem nie widziałem, każą sobie płacić niewiadomo ile i to za nic, zapłaciłem koło 100zł, statek wypłynął kilkaset metrów od mola, zatoczył koło po czym wrócił, trwało to około 35-40 minut. Tłok, ścisk, dzieciaki zawiedzione, pytały się czy to wszystko, marniejszej atrakcji trudno sobie wyobrazić nad morzem i to za taką cenę, nie polecam, zawiedziecie się "

AquaPark Sopot
alek
on 26.07.2012

"czy warto tam pojechać? bo zamierzam tam dzisiaj pujść."

AquaPark Sopot
Artur
on 15.04.2012

"Dość fajny, tylko, że jest mały i dość skromny. Ceny wysokie bo brak konkurencji i szkoda że tak zimno, fajne są sauny"

AquaPark Sopot
Studentka PG
on 28.01.2012

"Ja pływam na Basenie Politechniki Gdańskiej w Gdańsku Wrzeszczu i czasami na Pływalni MOSiR Gdańsk Chełm ;)) http://www.argonaut.gda.pl/index.php#start http://www.argonaut.gda.pl/Plywalnia_Kryta_Basen_Plywacki_KRYTY_Plywalnia_w_Gdansku.php#start"

AquaPark Sopot
marek
on 27.03.2011

"Nasz ten marniutki park za TAKIE pieniądze -jedzcie do Hajduszoboszlo na Węgry tam za mniejsze pieniądze macie cały dzień i atrakcji 20x więcej -Sopot to żenada finansowa i atrakcji "

AquaPark Sopot
mary_kotek
on 23.08.2010

"ja co roku jadę do Gdańska,i oczywiście do aquaparku.siedzimy tam do końca i jeszcze chcemy.najfajniejsza jest dzika rzeka.A co do bufetu,to jeśli znajdujesz się w tym miejscu,to trzeba nie jeść a pływać!!!w dodatku jeden dzień dziety nikomu nie zaszkodzi:d"

AquaPark Sopot
mary_kotek
on 23.08.2010

"ja co roku jadę do Gdańska,i oczywiście do aquaparku.siedzimy tam do końca i jeszcze chcemy.najfajniejsza jest dzika rzeka.A co do bufetu,to jeśli znajdujesz się w tym miejscu,to trzeba nie jeść a pływać!!!w dodatku jeden dzień dziety nikomu nie zaszkodzi:d"

AquaPark Sopot
Dorota
on 22.07.2010

"mi też się bardzo tam podoba jest bardzo tam wesoło i można się świetnie zabawić :) polecam "

AquaPark Sopot
Ada:P
on 16.04.2010

"JEST TM FOOL i WYPAS;)"

AquaPark Sopot
Ada
on 15.04.2010

"Jest tam naprawdę Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E :DD"

AquaPark Sopot
częsty gość
on 18.11.2009

"aquapark to dobry park rozrywki. mozna sie wyszalec i pobawic. jednak nie proponuje nikomu chodzic tam w godzinach 21-22. jest juz zimna woda ale za to malo ludzi ;>. polecam "

AquaPark Sopot
ryszard
on 15.08.2009

"Bufet straszny,kiedyś był OK.Jakieś zapiekanki robione w samym środku basenu.Dymi się i śmierdzi spalonym.Sam basen ok"

AquaPark Sopot
Nataliiii
on 13.08.2009

"Nie wiem nie bylam tam ale zamierzam podobno jest tam superi i wgl. I bardzo sie ciesze ze tam jade więc daje 5/5!!"

AquaPark Sopot
EDYTKA ZADOWOLONA PO USZY
on 06.07.2009

"kocham ten park BYLO ZAJE.....B>>I>>S.. ..CIE !!!!! KOCHAM TEN PARK JESTEM ZADOWOLONA DAJE NIESKONCZONOSC"

AquaPark Sopot
xd speed
on 18.06.2009

"jest tam super zabawa można spędzić miło czas jest tam fajnie super zabawa jest dzika rzeka 2 zjerzdzialnie jest tam fajna zabawa polecam.*"

AquaPark Sopot
Kasia
on 29.05.2009

"super zabawa, najfajniejsza jest dzika rzeka, zjeżdżalnie też są fajne jak nie ma ludzi i nie trzeba długo stać w kolejce, jedyny mały minus to bufet w środku, niewielki asortyment, jak jest się cały dzień to nie ma za bardzo co zjeść, trzeba zjeść albo coś przed wejściem albo po, poza tym wszystko ok "

AquaPark Sopot
Czsław
on 28.05.2009

"Jest superowo :) Pan/pani z dołu chyba jest zbyt wymagająca jak na Polskie warunki.... Nie jesteśmy w stanach hahaha :)"

AquaPark Sopot
Martgii
on 02.05.2009

"Nie wiem jak tam jest :) Ale na zdjęciach fajne wygląda jutro lub kiedyś o nicku Millllllllie napisze co było :))"

Indoor Karting
Dym
on 27.10.2008

"Tor petarda,moim zdaniem najlepszy w Polsce...Szczerze polecam ;)"

Indoor Karting
Marzena
on 04.09.2008

"Jezdziłam na różnych torach w Polsce, ale ten szczególnie polecam!!! Super!!!Świetna zabawa nawet się tego nie spodziewałam, tak fajnie ze chyba zostanę pierwsza kobieta w F1:))"

AquaPark Sopot
NIEZADOWOLONY
on 02.09.2008

"Totalna porażka! Nikomu nie polecam! Wykupiłem bilet na cały dzień za 90zł (basen i sauny)a tu: BRAK MYDŁA pod prysznicem, ŚRODKA DEZYNFEKUJĄCEGO STOPY! - gdzie tu sanepid? A sałatka z kurczakiem za 17zł. zawierała po wyjęciu sałaty: 4 kawałki pomidora, 4 - ogórka, trochę kukurydzy (może z 20 bubek)no i 3 plasterki wędliny z kurczaka?! Na mój protest pani z kasy poinformowała, iż to nie ona robi te sałatki,CHOĆ JE SPRZEDAJE. Natomiast pani przy wyjściu przysłała zamiast DYREKTORA - sprzątaczkę. PO PROSTU ZAŁAMKA"

Indoor Karting
martiuss
on 24.08.2008

"hmm a mi się wydawało, ze schumacher ma na imię michael a nie martin:p ale nie o tym chce pisac. sam uklad tory ok, ale gokarty niestety do kitu, bardzo wolne w kiepskim stanie technicznym, ogolnie pachnie tam prowizorką. byl ost na gokartach w oliwie- o niebo lepiej. przekonajcie sie sami"

Indoor Karting
Adam
on 23.03.2008

"Tor jest ok. Same gokarty sa wolne ze ciezko nimi wyprzedzic , ale jak na lince sie jezdzi to ma kopa ze ho ho , idzie nawet tokijskie drifty zrobic , obsluga ok. "